Autoschadeherstel in Berkel en Rodenrijs

Autoschadeherstel in Berkel en Rodenrijs

Heeft u een goed bedrijf nodig voor autoschadeherstel in Berkel en Rodenrijs ? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Auto Select is gespecialiseerd in het herstellen van uw auto van a tot z. Bij select autoschadeherstel bijft u nog steeds goed mobiel, bij ons is er namelijk altijd vervangend vervoer aanwezig. Wij beschikken over een team van vakkundig personeel dat alles weet op het gebied van auto’s herstellen.

Vier jaar garantie

Of het nu gaat om particulieren of om zakenauto’s. Wij verrichten voor beide autoschadeherstel in Berkel en Rodenrijs . Hier regelen wij alle zaken zeer vlot en zorgen dat het het herstellen van uw auto bij ons snel uitgevoerd wordt. Wij verzorgen autoschadeherstel van alle merken auto’s in ons eigen bedrijfspand. Wanneer u langskomt voor een reparatie bij Auto Select geven wij vier jaar schriftelijk garantie. Ook voor kleine reparaties zoals uitdeuken, bekledingsreparatie, herstellen van brand gaatjes, kunststof reparatie en dashboard reparatie.

Autoschadeherstel in Berkel en Rodenrijs door Select autoschade

Voor uw autoschadeherstel  ben u bij Auto Select bij het juiste bedrijf. Wij verzorgen met behulp van ons team met vakkundig personeel dat de reparatie goed en snel verloopt en dat u ook niet zonder vervoer zit. Wij hebben een luxe leenauto voor u klaar staan. Auto Select autoschadeherstel staat ook klaar voor ruitservice. Wij verrichten ster en scheur reparaties in ruiten van alle soorten auto merken. Als u verzekerd bent vanaf standaard WA- extra is de autoschadeherstel in Berkel en Rodenrijs van sterretjes of scheuren geheel gratis. Auto Select levert autoschadeherstel in de omgeving.

Neem vrijblijvend contact op

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden.(*)