Autoschadeherstel laat u doen door Select autoschade

autoschadeherstelHeeft u een goed bedrijf nodig voor autoschadeherstel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Auto Select is gespecialiseerd in autoschadeherstel van a tot z. Wanneer u schade heeft aan uw auto dan regelen wij voor u volledig herstel. Bij select autoschadeherstel is er tevens altijd vervangend vervoer aanwezig. Wij beschikken over een team van vakkundig personeel dat alles weet op het gebied van schadeherstel.

Of het nu gaat om particulieren of om zakenauto’s, wij verrichten voor beide autoschadeherstel. Wij regelen alle zaken zeer vlot en zorgen dat het autoschadeherstel snel uitgevoerd wordt. Wij verzorgen autoschadeherstel van alle merken auto’s in ons eigen bedrijfspand te Berkel en Rodenrijs. Wanneer u gaat voor autoschadeherstel bij Auto Select geven wij vier jaar schriftelijk garantie. Ook voor kleine reparaties zoals uitdeuken, bekledingsreparatie, herstellen van brand gaatjes, kunststof reparatie en dashboard reparatie bent u bij ons aan het juiste adres.

Auto Select autoschadeherstel staat ook klaar voor ruitservice. Wij verrichten ster en scheur reparaties in ruiten van alle soorten auto merken. Als u verzekerd bent vanaf standaard WA- extra is de autoschadeherstel van sterretjes of scheuren geheel gratis. Auto Select levert autoschadeherstel in de omgeving van Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Pijnacker, Bleiswijk, Rotterdam, Zevenhuizen, Capelle aan den IJssel en Nieuwerkerk aan den IJssel.

Autoschadeherstel met vier jaar garantie.

Wenst u meer informatie te ontvangen over autoschadeherstel , vul a.u.b. onderstaand formulier in.

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht