Autoschadeherstel in Capelle aan den IJssel

Autoschadeherstel in Capelle aan den IJssel

Heeft u een goed bedrijf nodig voor autoschadeherstel ? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Auto Select is gespecialiseerd in autoschadeherstel van a tot z. Wanneer u schade heeft aan uw auto dan regelen wij voor u volledig herstel. Bij select autoschadeherstel is er tevens altijd vervangend vervoer aanwezig. Wij beschikken over een team van vakkundig personeel dat alles weet op het gebied van schadeherstel.

Bij ons krijgt u vier jaar garantie!

Of het nu gaat om particulieren of om zakenauto’s, wij verrichten voor beide autoschadeherstel in Capelle aan den IJssel . Wij regelen alle zaken zeer vlot en zorgen dat het autoschadeherstel  snel uitgevoerd wordt. Wij verzorgen autoschadeherstel van alle merken auto’s in ons eigen bedrijfspand. Wanneer u gaat voor autoschadeherstel bij Auto Select geven wij vier jaar schriftelijk garantie. Ook voor kleine reparaties zoals uitdeuken, bekledingsreparatie, herstellen van brand gaatjes, kunststof reparatie en dashboard reparatie bent u bij ons aan het juiste adres.

Bij autoschadeherstel in Capelle aan den IJssel naar Auto Select

Auto Select staat ook klaar voor ruitservice. Wij verrichten ster en scheur reparaties in ruiten van alle soorten auto merken. Als u verzekerd bent vanaf standaard WA- extra is de autoschadeherstel van sterretjes of scheuren geheel gratis. Auto Select levert autoschadeherstel in de omgeving van Capelle aan den IJssel . Autoschadeherstel met vier jaar garantie.

Neem vrijblijvend contact op

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden.(*)