Keuken spuiten Bergschenhoek

Keuken spuiten Bergschenhoek

Wilt u geen nieuwe keuken maar toch een andere uitstraling of laat de folie los? U zou er misschien niet zo snel aan denken, maar bij Autoschade Select uit Berkel en Rodenrijs kunnen we uw keuken spuiten in Bergschenhoek. Het laten spuiten is een goede oplossing, waarmee de keuken snel voorzien is van een nieuwe look. Ook wanneer u keukenapparatuur nog goed is, dan kunnen wij eenvoudig de keuken een andere kleur geven. Wij spuiten uw gehele keuken: keukenkastjes, keukendeurtjes, ladefrontjes, plinten, lichtlijsten en vaste delen van uw keuken. Wij spuiten desgewenst uw binnendeuren in nieuwe kleur. Spuiten is altijd mooier en gladder dan rollen of schilderen. Een bekend en veel voorkomend probleem in de keukenbranche is het spuiten van keukens, waarvan de folie loslaat.

Hoe doen wij uw keuken spuiten Bergschenhoek?

De oude folie met bijbehorende lijmresten worden verwijderd en de beschadigingen worden nauwkeurig uitgeschuurde en evt. gerepareerd. Hierna zullen wij ze behandelen met een laag vernis en grondverf. Uw keuken kastjes worden na beide lagen uitvoerig gecontroleerd en geschuurd, zodat uw keuken strak en glad gespoten kan worden. Uiteindelijk wordt de keuken als nieuw gespoten. Bij het spuiten wordt er rekening gehouden met al uw wensen. In elke gewenste kleur kunnen wij u keuken spuiten. Daarnaast beslist u ook over de afwerking van de keukendeurtjes, uiteraard adviseren wij u hierbij.

Neem contact met ons op

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die er zijn voor keuken spuiten in Bergschenhoek? Neem gerust contact met ons op dan zal er vrijblijvend een offerte worden gemaakt. Wij zijn gespecialiseerd in het spuiten van uw keuken en alle andere onderdelen daarvan. We zorgen voor een complete spuitbeurt om uw keuken te voorzien van het gewenste resultaat. Wij zorgen ervoor dat uw keuken weer als nieuw er uit komt te zien en dat u nog tientallen jaren van uw keuken kunt genieten. Dus keuken spuiten? U bent hier aan het juiste adres.

Neem vrijblijvend contact op

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden.(*)