Sloep spuiten in Schiedam

sloep spuitenU heeft een sloep die wel een nieuwe laklaag kan gebruiken? Bij ons kunt u aankloppen voor een make-over van uw sloep. De professionals van Autoschade Select staan voor u klaar met materiaal en kennis, zodat we uw sloep optimaal kunnen spuiten en daardoor weer kunnen voorzien van een waterbestendige laag.

Uw sloep weer als nieuw

Zodra u uw boot wilt laten spuiten, is het van belang dat dit secuur gebeurd. Dankzij jarenlange ervaring die wij hebben, komt uw sloep weer als nieuw terug.

Spuitwerk van hoge kwaliteit

Spuitwerk van uw sloep bij Autoschade Select  uit Berkel en Rodenrijs kenmerkt zich door het gebruik van de hoogste kwaliteit materialen en hoogwaardige jachtlakken. Door onze uitgebreide keuze aan jachtlakken en hightech technieken kunnen wij het spuitwerk van uw schip in elke door u gewenste kleur doen. Het spuitwerk vindt plaats in een cabine die aan de hoogste eisen voldoet. Wij nemen boten aan van alle materialen met een lengte tot 17 meter.

Geïnteresseerd?

Wij werken met producten die garant staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Voor ieder oppervlak hebben wij aparte behandelingsmethoden en materialen.Sloepen spuiten vraagt veel kennis en ervaring. Hierover beschikt Autoschade Select, dus u kunt er op vertrouwen dat we uw sloep spuiten op een vakkundige manier. Wij zorgen dat het resultaat naar uw wens is! Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die er zijn om uw sloep te laten spuiten? Neem gerust contact met ons op dan zal er vrijblijvend een offerte worden gemaakt.

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht